Home > Support

After-sales service:

1.We will ship the goods within 3 days after get your payments.If you want to cancel or change order, please tell me within 24 hours after you finish the payment...So we both can make the best of the bad bargain.

2.We will ship the goods that you order from us by EMS, DHL, UPS, or FedEx.We will decided to choose which courier depend on Different countries.To find the best way to delivery the goods for you.

3.As usual you can get the goods with in 4-7days.

If the goods were lost or not received for other reasons, please contact me Immediately.

Payment & Delivery

Payment method: Western Union,Moneygram, Paypal, TT.

Shipping method: Fedex, DHL, EMS,HK post,by SEA or by Air.

Delivery time: within 3 days after payment, 7-10days to arrive.

Q1. Are you a manufacturer?

Answer: Yes, we have our own factory.

Q2. Do you have GMP or DMF?

Answer: Yes, we have GMP certificate for some products, and we can provide DMF as well.

Q3. What information should I let you know if I want to get a quotation?

Answer: -Quality you require, eg. Assay, Purity, or single impurity

 

-Quantity you need

 

-Standard you want, such as USP, EP, JP etc.

 

Q4. How to make the payment?

Answer: T/T in advance are highly recommended. We can accept Western Union, Money Gram and Paypal as well.

 

Q5. When will you deliver the goods?

Answer: For sample, in about 2 working days after payment; for larger orders

 

(more than 1kg), in about 5 working days after payment.

 

Q6. How will you deliver the goods?

Answer: We have strong cooperation with DHL, TNT, UPS, FEDEX, EMS, China Air Post. For container products, we can do sea shipping.

 

You also can choose your own shipping forwarder.

 

Q7. When will we receive the goods?

Answer: For samples, we will send by TNT/DHL/FEDEX/UPS express, usually it takes about 3-5 to reach you; for larger orders, it will take about 7 -10days at most.

 

Q8. What if we find your products unsatisfied?

Answer: We will send you a COA (Certificate of Analysis) to you first for you to confirm the quality, but if you find our products not confirm with the COA after you receive it, please show us your test result, we will refund you once we confirm that.

 

 

Method of paymenthttps://xrhsw.en.alibaba.com/